Musiikkimajuri Raimo Maarasen johtama Karjalan
 Sotilassoittokunta Kiteellä 13.12.2006

 

 Karjalan Sotilassoittokunnan “Rekiretki” Kiteellä

Rekiretki-konsertti veti lähes tuvan täyteen eli yli puolen tuhatta kuulijaa Kiteen Vespelin saliin 13. päivä joulukuuta. Kiteen konsertti oli ensimmäinen kolmen konsertin sarjasta, toinen oli Nurmeksessa ja kolmas Kontiolahdella. Musiikkimajuri Raimo Maarasen johtaman soittokunnan solisteina olivat Hannu Lehtonen ja Ulrika Sjöberg-Karjalainen. Sali ja näyttämö oli koristeltu joulukuusin, valkoisin liinoin ja upein värivaloin, jotka loivat saliin lämpöisen joulunsävyisen tunnelman.

Huipputaitavan soittokunnan ja erinomaisten laulusolistien esityksiä oli ilo kuunnella, erikoisesti svengaavien kappaleiden kuten Kulkuset -Jingle Bells ja Petteri Punakuono -rytmi sai ainakin allekirjoittaneen jalan vippasemaan. Mieleen jäi myös Carol Of The Drum, jonka pienen rumpalipojan soolon esitti ylil Tuomo Makkonen.

Monipuolisen ohjelman lopussa solistit Hannu Lehtonen ja Ulrika Sjöberg-Karjalainen esittivät ikivihreän “Valkea Joulu” ja kappale “Rekiretki” päätti upean konsertin. Yleisö oli todella tyytyväinen näkemäänsä ja kuulemaansa ja toivoi lisää tällaisia konsertteja.


Teksti ja kuva:
Reijo Kohonen