RESERVILÄISLIITOLLE UUDET INTERNETSIVUT


Reserviläisliitto on uusinut internetsivunsa. Yhdessä turkulaisen Poutapilvi Oy:n kanssa toteutetut sivut löytyvät osoitteesta www.reservilaisliitto.fi. Kyseessä ovat liiton kolmas sivusto. Ensimmäiset nettisivut otettiin käyttöön 1990-luvun puolivälissä.

  Uusien www-sivujen myötä käyttöön tulee runsaasti lisäpalveluita. Liiton nettisivujen kautta hoituvat jatkossa mm. liiton tilaisuuksiin ilmoittautumiset, erilaisten kaavakkeiden täyttämiset ja lähetykset sekä liiton postituslistoille liittyminen ja niiltä poistuminen. Liiton toimintamuodot ovat kattavasti esillä internetissä.

  Myös sivujen sisältöä ja kuvitusta on laajennettu. Netissä on nyt aiempaa kattavammat esittelyt mm. Reserviläisliiton toimintamuodoista, yhdistyspalvelusta sekä liiton toimi- ja luottamushenkilöistä. Tärkeimmät asiat on koottu itse kotisivulle.

  Merkittävä uudistus on myös liiton sähköisen tiedotepalvelun laajeneminen ja siirtyminen internetpohjaiseksi. Jäsenet voivat jatkossa tilata liiton tiedotteet ja niitä hieman laajemmat uutiskirjeet omaan sähköpostiinsa liiton internet-sivujen kautta. Nyt ensi kertaa käyttöön tulevat uutiskirjeet sisältävät pelkän tekstin lisäksi lisätä myös kuvia ja muita graafisia elementtejä.