Sotiemme Veteraanit KERÄYS 2007 JATKUU

Sotiemme Veteraanit varainhankinta 2007 on Pohjois-Karjalassa tuottanut elokuun loppuun mennessä 47 925,28 euroa. Tulos on 2900 euroa suurempi kuin 2006.
  Veteraanijärjestöjen edustajat ovat kesäkuussa jakaneet siihen mennessä kertyneet varat keskinäisen sopimuksen perusteella. Piirijärjestöt suuntaavat avun yhdistyksen soittamille veteraaneille.
  Yhdeksän sotainvalidiyhdistystä järjestää syksyn aikana oman keräyksen, mukana keräyksessä on myös reserviläisyhdistyksiä ja muutama koulukin.
  Sotiemme Veteraanit 2007 ilmapuolustussormusten myynti ei ole koko maassa onnistunut niin hyvin kuin viime vuonna. Sormusten ja –taulujen myyntiä voidaan jatkaa myös sotainvalidikeräyksen aikana toista keräystä häiritsemättä.
  Uutuutena tulee lokakuun alussa myyntiin seinäkalenteri, ”mieskalenteri”. Siinä on mm. suomalaisten näyttelijöiden kuvia, paljasta miehen ihoa. Kalenteri valmistuu syyskuun aikana ja se julkistetaan mediassa syyskuun lopussa. Se tulee myyntiin K-Marketeihin ja K-Rautoihin..
  Jos yhdistyksesi on valmis tukemaan maakunnan veteraaneja sormusten tai kalenterien myynnillä, ota yhteys Jorma Reijoseen puh. 311193 tai 0400-121466, pyrin toimittamaan materiaalia. Ehkäpä sinä itse haluat ilahduttaa ystävätärtäsi mieskalenterilla?