Yhdistykset joukolla internettiin


Kymmenet yhdistykset ja piirit ovat avaamassa nettisivujaan liiton internetsivujen yhteyteen.

Reserviläisliiton tunnettuuden lisääminen on yksi liiton lähivuosien keskeisimmistä tavoitteista. Tähän pyritään mm. entistä laajemmalla näkyvyydellä internetissä. Liiton jäsenyhdistyksille ja piireille avattiin vuodenvaihteessa mahdollisuus rakentaa omat www-sivunsa liiton internet-sivujen yhteyteen.

Uudistus on saanut hyvän vastaanoton. Jo tässä vaiheessa 40 yhdistystä ja kolme piiriä on lähtenyt mukaan uuteen järjestelmään. Uusimpien yhdistys- ja piirisivustojen linkit löytyvät jatkossa myös Reserviläisliiton kotisivulta.

Käytännössä sivujen rakentaminen ja päivitys tapahtuvat liiton internet-sivujen sisältämän julkaisujärjestelmän avulla. Sivut voivat pitää sisällään tekstiä, kuvia, linkkejä tms. internetin perussisältöä. Järjestelmän käyttö edellyttää liitosta saatavaa salasanaa ja käyttäjätunnusta.

Apua www-sivujen rakentamiseen saa ensisijaisesti oman piirin ATK-tukihenkilöiltä, jotka perehdytettiin järjestelmään 1.12.2007 Vantaalla järjestetyssä koulutustilaisuudessa. Myös liiton järjestösihteeri Suvi Tuomanen antaa tarvittaessa käyttäjätukea. Sivut on kuitenkin rakennettava itse.

Reserviläisliiton jäsenyhdistyksille ja piireille tarkoitettu palvelu on maksuton. Lähiviikkojen aikana järjestelmää parannetaan varsinaisen kotisivun rakentamismahdollisuuksien osalta. Lisätietoa asiasta antaa järjestösihteeri Suvi Tuomanen, p. (09) 4056 2042 tai s-posti [email protected]