Jyrki Huusko - Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiirin puheenjohtaja

Tervetuloa Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiirin sivuille!

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri on yhdysväline Suomen Reserviupseeriliiton ja sen pohjoiskarjalaisten jäsenyhdistysten välillä. Piirin toimintaa johtaa puheenjohtajisto (puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa). Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiirin toiminnasta huolehtii piirihallitus, jossa on mukana kaikkien jäsenyhdistysten edustajat (yleensä puheenjohtajat).

Meille Pohjois-Karjalassa on yhteistyö ja –toiminta Reserviläispiirin kanssa ensi arvoisen tärkeää. Yhdessä toimien veljespiirimme kanssa järjestämme suurimman osan tapahtumista, kokouksista ja koulutuksista. Reserviläispiirin lisäksi jatkuvaa ja aktiivista yhteistyötä tehdään myös MPK:n Pohjois-Karjalan KOTU-yksikön ja puolustusvoimien Pohjois-Karjalan Aluetoimiston kanssa. Tässä yhteistyöverkostossa toteutuu todellakin sanonta: ”Yhdessä olemme enemmän.”

Arvoisa reservinupseeri! Varsinainen reserviupseeritoiminta tapahtuu paikallisissa jäsenyhdistyksissämme. Mikäli et vielä tiedä paikkakuntasi yhdistystä, voit löytää sen näiltä sivuilta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan toimintaan!

 

Jyrki Huusko

Puheenjohtaja

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri ry

 

 

 

Powered by Website Baker